tirsdag 29. januar 2013

Nuddelwok

Matkontoen er omtrent tom og dagens middag måtte bestå av ting vi allerede hadde. Siden vi storhandler i Sverige en gang annenhver måned så har vi frysern full av grønnsaker og noe kjøtt, derfor var wok et naturlig valg. Jeg ville ha noe ekstra til og fant igjen eggnudlene vi hadde i skapet slik at det ble nuddelwok. Dette er utrolig godt, jeg synes den er nesten bedre enn de stekte nudlene du får på kinarestauranter også. ;)

Man trenger ikke så mye for å lage dette siden fryste grønnsaker er like bra som råe.

Det du trenger:
Wok-blanding fryst
Kylling filét
Eggnudler
Olivenolje

Kok nudlene halvferdige, kutt opp kyllingen i passende biter og stek grønnsakene i olje mens du venter på at nudlene skal bli halvferdige. Hiv oppi kjøttet og stek i 1 min før du hiver i nudlene. Du kan krydre som du selv vil, men jeg bruker salt, pepper, tandorikrydder, chilipulver og hvitløkspulver. Smak deg til dersom du ikke er vant med å krydre på øyemål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar